Viitor incert la Minaur. Ivancsik, Ostroushko și Karacic nu vor mai evolua și în 2016 pentru campioană

1
3884

Campioana României din sezonul trecut, Minaur Baia Mare, are în continuare probleme. Chiar dacă pe site-ul oficial al clubului a fost anunțat faptul că s-au achitat din restanțele față de jucători, trei dintre aceștia au decis să părăsească echipa.

Tamas Ivancsik este primul dintre jucătorii care a părăsit Minaurul. Maghiarul de 32 de ani ia drumul Norvegiei, urmând să evolueze pentru fosta adversară din Liga Campionilor, Elverum, locul cinci din Norvegia. De asemenea, Vladislav Ostroushko a câștigat procesul cu Baia Mare și este liber de contract, iar Ivan Karacic a primit o hârtie din partea clubului prin care se poate transfera oricând.

În altă ordine de idei, echipa s-a reunit în data de 11 ianuarie sub comanda lui Petru Pop. În prezent, la antrenamentele echipei se află 11 jucători, respectiv Pop, Simulescu, Sabou, Bera, Mihai, Sadoveac, Marta, Bușecan, Vilovski, Cristescu și Popescu, însă cel din urmă nu se antrenează la capacitate maximă, fiind în recuperare după operația suferită. De asemenea, Pribanic se află și el în recuperare. Singura „noutate” este că unii dintre componenții echipei s-au prezentat la DNA, fiind audiați în legătură cu evenimentele din ultima perioadă, restul urmând să treacă pe la sediul autorităților și ei pentru declarații.

Turneul de la Turda, anulat

HCM Minaur Baia Mare trebuia să ia startul astăzi la un turneu de pregătire la Turda, alături de Potaissa și Energia Pandurii Târgu Jiu. Băimărenii au anunțat însă că nu vor mai putea participa din cauza problemelor de efectiv, Sadoveac și Bera primind câteva zile libere după revenirea de la națională. În schimb, Minaur intenționează să dispute o partidă de verificare în compania unei divizionare secunde, cel mai probabil CSM Satu Mare.

sursă foto: Facebook HCM Minaur Baia Mare

1 COMMENT

LEAVE A REPLY