VIDEO: Turda învinge dramatic Timișoara !

0
1258

potaissa-poli 14-15Unul din cele mai interesante meciuri ale campionatului, de până acum, a avut loc aseară, la Turda, între Potaissa și Poli. Aflate în luptă directă pentru un loc de play-off, cele două formații au oferit un meci pe muchie de cuțit.

Meciul a avut multe răsturnări de scor și s-a transformat într-un adevărat thriller pe final. Poli a început mai bine meciul, dar a pierdut din turație și Turda a revenit și a trecut la conducere, 11-8. Până la pauză însă, pe fondul greșelilor gazdelor, bănățenii s-au apropiat și au redus din diferență: 13-12.

Partea a doua a avut același scenariu, cu Poli care a început repriza mai bine și cu Turda care a venit din urmă. Rapid, elevii lui Constantin Ștefan au trecut la conducere, 17-15, dar în doar șapte minute Potaissa anulează diferența de pe tabelă și, mai apoi, se desprinde din nou, la rândul ei, la două lungimi pe tabelă: 21-19, 22-20 și 25-23, ultima oară în minutul 58. Timișoara are forța de a reveni și de a egala, 25-25, iar de aici începe nebunia. Cu 30 de secunde înainte de final, Dediu ratează o aruncare de la șapte metri, iar Constantin Ștefan riscă totul pentru cele trei puncte, înlocuindu-l pe Stănescu cu Halcă. Doar că Varo a reușit să apere aruncarea lui Grigoraș și i-a pasat lui Radu Lazăr, plecat pe contraatac, care a înscris, de la centru, în poarta goală, și a adus victoria ardelenilor. 26-25, un succes extrem de important în condițiile în care cele două formații se află în luptă directă pentru un loc de play-off.

Potaissa Turda-Poli Timișoara 26-25 (13-12)
Potaissa Turda: Varo, Coman (portari), Lazăr 5 goluri, Cântec 4, Cîmpan 4, Marian 3, Pavel 3, Dediu 3, Savic 2, Alisie 1, Adomnicăi 1, Urban 1, Thalmaier
Poli Timișoara: Stănescu, Daskaloski (portari), Ciubotariu 5 goluri, Kaftin 4, Chikovani 4, Fenici 3, Leordean 2, Timofte 2, Grigoraș 2, Irimescu 2, Santeiu 1, Ursu, Halcă
Aruncări de la 7m: 6/2, respectiv 4/3
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.
Cartonașe roșii: Savic și Fenici (trei eliminări)

Video cu finalul meciului, realizat de turdanews.ro:

sursă foto: sporttim.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY