Victorii foarte importante pentru Bistrița, Zalău, Slobozia și Cluj! Corona s-a impus conform așteptărilor la Slatina

0
6763

Etapa a doua a Ligii Florilor a început astăzi, iar patru partide au avut loc în cursul zilei. Corona Brașov, CSM Bistrița, ”U” Cluj și au terminat învingătoare, iar etapa va continua mâine cu derby-ul Olteniei, HCM Râmnicu Vâlcea-SCM Craiova.

Corona Brașov n-a avut prea mari emoții în fața nou-promovatei CSM Slatina, pe care a învins-o cu 25-22 (15-10). Partida a fost echilibrată timp de un sfert de oră, după care fetele lui Costică Buceschi au pus stăpânire pe joc, au trecut în avantaj și s-au desprins decisiv până la pauză.

La Brăila, Dunărea a cedat și în a doua etapă, tot la limită și tot în condiții dificile: 11 jucătoare înscrise pe raportul de joc și astăzi. Mai mult, Brăila a rămas și fără singura coordonatoare de joc destul de rapid, Diana Axinte fiind trimisă în tribună după trei eliminări primite până în pauză. A fost 30-31 la final, în condițiile în care gazdele nu au marcat în primele 14 minute ale părții secunde!

”U” Cluj a bifat și ea primul succes al sezonului, 37-29 cu Rapid București. O victorie clară, în care Florina Chintoan a marcat de 11 ori și în care fetele lui Adi Popovici au condus în permanență pe tabelă.

Un meci foarte interesant a avut loc la Zalău, unde echipa din localitate a primit vizita Cisnădiei, o trupă ce se anunță tare în acest sezon. A fost 28-27 pentru gazde, după ce sibiencele au condus cu 15-13 la pauză, iar Roxana Rob a semnat golul victoriei în secundele de final, din aruncare de la șapte metri.

Un alt meci foarte interesant a avut loc la Galați, între două formații ce se vor afla, foarte probabil, în luptă pentru evitarea retrogradării. Slobozia s-a impus la limită, 21-20, după un meci tensionat, pe care antrenorul oaspetelor l-a terminat în tribună și în care Mădălina Ion a apărat o aruncare de la șapte metri executată de Alla Sheiko, cu șapte secunde înainte de final.

Rezultatele înregistrate sâmbătă și programul partidelor rămase de disputat (click pe scor pentru rezultat):

sursă foto: Facebook U Cluj Handbal Feminin – Silviu Cristea

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY