Victorie previzibilă a Clujului

0
2532

”U” Alexandrion Cluj a obținut o victorie scontată sâmbătă dimineață, pe teren propriu, în fața ultimei clasate HC Alba Sebeș. A fost 35-25, iar fetele lui Carmen Amariei ajung la șase victorii în acest sezon.

Fără să se întrebuințeze prea tare, ”U” Cluj a reușit să treacă de HC Alba Sebeș. Oaspetele au contat în acest meci doar în debut, în primele zece minute, după care Popa și compania au pus stăpânire pe joc. A fost 3-1 pentru Sebeș, dar a urmat o serie de cinci goluri consecutive și lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Până la pauză diferența a crescut până la șase goluri, 16-10, iar soarta partidei a fost rezolvată încă din debutul părții a doua.

În doar zece minute, ”U” s-a desprins la 24-13 pe tabelă, iar finalul partidei a găsit garnitura a doua a Clujului pe teren. Astfel, Sebeșul s-a apropiat de la -12 la -7, temporar doar, pentru că în cele din urmă diferența finală a fost de zece lungimi. 35-25, un succes facil obținut de ”U” Cluj, care face un pas important spre ocuparea locului 10. În schimb, HC Alba Sebeș se îndreaptă cu pași repezi spre liga secundă.

sursă foto: absport.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
”U” Cluj1635
HC Alba Sebeș1025

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY