Victorie pentru Cisnădie, la primul meci european din istorie! Ada Moldovan a marcat 15 goluri în poarta Slaviei Praga

0
6343

Măgura Cisnădie și-a făcut apariția pe scena europeană a handbalului cu o victorie, 28-25 (16-12), în fața celor de la Slavia Praga, la Cisnădie, într-un meci considerat în deplasare însă. Calificarea se joacă peste două zile, cu începere de la ora 11:00.

20 de minute a avut emoții echipa lui Alexandru Weber în primul meci cu Slavia Praga, apoi lucrurile au intrat în normal. Sibiencele au marcat de cinci ori consecutiv de la 8-9, cu Ada Moldovan și Larissa Araujo în prim-plan, iar avantajul de patru lungimi s-a menținut până la pauză. După reluare, medaliata cu bronz din sezonul trecut a ajuns până la un maxim de +8 pe tabelă, stabilit de Ada Moldovan în minutul 46, însă s-a relaxat prematur. Până la final, Cisnădie a mai marcat de doar trei ori, prin Boljevic (2) și Moldovan, astfel că soarta calificării se amână pentru duminică.

Alexandru Weber s-a bazat vineri pe Dias Moreschi, Voicu, Popovici (portari), Moldovan (15 goluri), Araujo (4), Costa (3), Boljevic (2), Gatzel (2), Da Silva (1), Apetrei (1), Matei, Hoha, Subțirică, Tomescu, Chirilă și Fachinello.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY