Victorie de serviciu a campioanelor

0
1872

CSM București a bifat o victorie logică în fața Rapidului, însă jocul campioanei a dezamăgit total. În schimb, rapidistele s-au bătut atât cât au putut și au terminat la minus opt partida, 26-34, în condițiile în care diferența dintre cele două echipe este mare.

Iar prima repriză din Giulești a fost una animată, cu multe goluri, surpriza fiind Rapidul. Echipa lui Vasile Mărgulescu a ținut aproape de CSM, care a aliniat cea mai bună formulă posibilă, cu excepția lui Grubisic și Fisker. La pauză diferența a fost de doar două goluri, în condițiile în care până în minutul 25 s-a mers cap la cap.

În a doua repriză elevele lui Kim Rasmunssen s-au desprins pe tabelă, chiar dacă în continuare nu au strălucit. Diferența maximă înregistrată a fost de nouă goluri, stabilită de Torstensson. 34-26 la final, însă cele care au „sărbătorit” la final au fost rapidistele, alături de cei 50 de suporteri veniți să le susțină.

CSM București-Rapid București 34-26 (17-15)
CSM București: Iordache, Pessoa (portari), Gullden 9 goluri, Brădeanu 6, Martin 6, Curea 4, Torstensson 3, Rodrigues 2, Vărzaru 2, Da Silva 1, Vetkova 1, Bazaliu, Nan, Manea, Pavăl. Antrenor: Kim Rasmunssen.
Rapid București: Simion, Arghir, Gureșoaie (portari), Trifan 7 goluri, Dobrin 5, Moroianu 4, Chirigiu 2, Cruceanu 2, Bazon 2, Barcan 1, Niculae 1, Popa 1, Geană 1, Gheorghe, Cristea, Mitrea. Antrenor: Vasile Mărgulescu
Aruncări de la 7m: 10/7, respectiv 9/6
Eliminări: Da Silva (2), Torstensson, Manea, respectiv Barcan (2), Popa, Moroianu, Bazon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY