Victorie de moral pentru Dunărea Călărași înaintea „finalei” de la Baia Mare

0
1994

Dunărea Călărași a trecut categoric de CSM Ploiești într-o partidă ce ar putea să conteze și în economia play-out-ului, dacă Dunărea Călărași nu va reuși să treacă peste Minaur în clasament la finalul sezonului regulat. A fost 40-29 pentru elevii lui Aihan Omer.

Cele două echipe au mers cap la cap ceva mai bine de 20 de minute, după care echilibrul s-a rupt în favoarea echipei gazdă. În ultimele opt minute, călărășenii au marcat de cinci ori și au primit un singur gol, timp în care au beneficiat însă și de o dublă superioritate.

Suspansul s-a menținut încă zece minute din partea a doua. De la 24-20 a urmat o nouă serie bun a gazdelor, un parțial de 6-1, dar în care din nou oaspeții au avut o perioadă cu doi oameni în minus. S-a făcut astfel 30-21, un rezultat imposibil de întors de către oaspeți, astfel că Dragoș Dobrescu a rulat întreg lotul, iar Daniel Rotaru s-a evidențiat, având câteva intervenții foarte bune. S-a terminat însă 40-29, o diferență categorică, iar Călărașiul recuperează două puncte față de Minaur, următorul adversar, care s-a împiedicat la Galați.

sursă foto: Emil Vasilescu Photographer

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Dunărea Călărași1940
CSM Ploiești1529

AHC Dunărea Călărași

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY