Victorie conturată în ultimele zece minute a CSM-ului la Slobozia

0
1143

cristina varzaru constanta-csmbCSM București a avut un meci mai greu decât și-ar fi închipuit la Slobozia, în fața unei formații pe care o învinsese la o diferență de 16 goluri în tur. Bucureștencele s-au desprins pe final de meci, după minutul 52.

Fără Torstensson și Cavaleiro, CSM București nu a făcut cel mai bun meci al său din actuala stagiune. Echipa din capitală a avut destule momente slabe în meciul de la Slobozia, deși începuse bine și se desprinsese la 7-4 în minutul 13. Gazdele, cu cinci goluri consecutive, au preluat conducerea partidei, 9-7, însă la pauză cele două formații au intrat la egalitate, 11-11.

În partea a doua, Slobozia a rezistat până în ultimele zece minute și a mai condus o dată, în minutul 34, după reușita lui Drăguț. La jumătatea reprizei, oaspetele păreau că se desprind decisiv, când în doar două minute Vărzaru, Rodrigues și Curea au dus scorul la 19-22, însă Slobozia s-a mai apropiat o dată de mult mai valoroasa adversară: 21-22 și 23-24. A urmat însă o nouă serie de trei goluri consecutive ale CSM-ului, care a încheiat definitiv conturile, mult mai greu decât s-ar fi așteptat. 24-29 scor final, iar peste patru zile cele două formații se vor întâlni din nou, tot la Slobozia, în Cupa României.

CSM Unirea Slobozia-CSM București 24-29 (11-11)
CSM Unirea Slobozia: Martin, Nica (portari), Artean 5 goluri, Nica 4, Drăguț 4, Dăscălete 3, Băcăoanu 3, Carabulea 3, Moroianu 2, Simion, Urse, Gavrilă
CSM București: Tolnai, Pessoa (portari), Glibko 8 goluri, Rodrigues 7, Martin 5, Vărzaru 3, Curea 2, Da Silva 1, Bazaliu 1, Vizitiu 1, Nicula 1, Nan, Vetkova
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 5/4
Eliminări: Moroianu (2), respectiv Martin (2), Vizitiu

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY