Victoria, singurul gând pentru HC Adrian Petrea! „Băieții sunt dornici de război!”

0
2052

După locul opt în sezonul trecut, chiar la prima participare, HC Adrian Petrea caută să confirme în acest an competițional că rezultatele precedente n-au fost întâmplătoare.

În acest sens, antrenorul echipei, Adi Petrea, țintește victoria în meciul de debut, de pe teren propriu cu HC Odorhei. „HC Odorhei a devenit o echipă puternică, e foarte ordonată din punct de vedere tehnico-tactic, cu jucători buni. Au făcut transferuri bune în această vară, dar le va fi greu să obțină victoria la Reșița, în fața unui public exuberant.”, ne-a declarat tehnicianul bănățenilor, care ne-a dezvăluit care este starea de spirit din cadrul echipei. „Băieții sunt dornici! Dornici de război! Vor să demonstreze pentru ce s-au pregătit toată vară și să demonstreze că locul opt din sezonul trecut nu a fost întâmplător. Ne dorim victoria contra Odorheiului!”

Adus săptămâna trecută la echipă, interul dreapta Milos Lojanicic nu va putea fi utilizat de Adi Petrea, sârbul neavând până în acest moment viza pentru România.

Partida de la Reșița va avea loc miercuri, de la ora 17:00, și va fi arbitrată de cuplul de Șerbu/Vasilescu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY