Vicecampioana se impune fără emoții la Ploiești

0
2130

Dacă în tur s-a impus dramatic, CSM București nu a mai avut aceleași emoții și în retur împotriva celor de la CSM Ploiești. Echipa lui Sundovski a condus de la cap la coadă în deplasarea din Sala „Olimpia” și a câștigat cu 31-26 la final.

CSM București s-a instalat la conducere confortabil încă din minutele de început. Milosevic, Novanc și Negru au dus rapid scorul la 3-0 în favoarea echipei lor. Până la pauză s-a mers după aceste coordonate, cu oaspeții la timonă, care s-au desprins chiar și la șase goluri pe durata primei părți, asta după ce Negru marca de trei ori consecutiv la scorul de 11-14. În cele din urmă la cabine s-a intrat cu 12-17, Botezatu stabilind scorul reprizei.

Tot Botezatu a semnat și primul gol al actului secund, însă a urmat o nouă serie favorabilă CSM-ului cu care rezolva practic soarta meciului. S-a făcut 22-13 pentru vicecampioni în minutul 39, iar până la final prahovenii nu au reușit decât să se apropie pe tabelă. S-a încheiat 31-26 în favoarea CSM-ului, ceea ce reprezintă primul succes al elevilor lui Sundovski după o serie de trei meciuri.

CSM Ploiești-CSM București 26-31 (12-17)
CSM Ploiești: Antonaru, Rotaru, Szopka (portari), Dragnea 6 goluri, Turcu 4, Dediu 4, Tărâță 4, Botezatu 2, A. Farcaș 2, R. Farcaș 2, Stăncioiu 2, Zamfir, Hoinaru, Mihoci, Hodorogea, Capotă
CSM București: Iancu, Blazevic (portari), Milosevic 10 goluri, Negru 9, Humet 3, Stamate 3, Novanc 2, Rotaru 2, Mojsovski 1, Constantinescu 1, Sîncelean, Pătru, Stavrositu, Răpciugă, Marijanac, Ungureanu
Aruncări de la 7m: 4/3, respectiv 3/3
Eliminări: Dediu, A. Farcaș, Dragnea, respectiv Mojsovski, Novanc, Marijanac, Negru, Stamate

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY