Vicecampioana Belarusului, mai tare ca vicecampioana României!

0
2031

CSM București a fost învinsă de formația belarusă SKA Minsk cu scorul de 30-26 (14-14), sâmbătă seara, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst Ghermănescu” din Capitală, în prima manșă din turul al doilea preliminar al Cupei EHF la handbal masculin.

Oaspeții au dominat jocul și au condus aproape tot meciul, iar CSMB a avut avantaj în prima repriză o singură dată, cu 3-2 (min. 6). SKA Minsk a avut 11-7 (21), dar la pauză scorul a fost egal, 14-14.

În partea secundă, CSMB a condus cu 15-14 (31), dar apoi oaspeții au preluat din nou inițiativa și au avut unu-două goluri, avantajul crescând chiar la trei în ultimele zece minute, pentru a încheia cu 30-26 și un pas mare spre turul al treilea preliminar al competiției.

Francezul Guillaume Saurina a fost cel mai bun marcator al echipei antrenate de Vlad Caba, cu 9 reușite. Pentru CSMB au mai marcat, Goce Georgievski 3 goluri, Adrian Rotaru 1, Javier Humet 5, Marius Novanc 1, Ramon Șomlea 2, Nicușor Negru 3, Ionuț Ramba 1, Antonio Garcia Robledo 1.

Pentru SKA Minsk au marcat: Vladislav Kuleș 9 goluri, Aleksandr Podșivalov 4, Nikolai Aliohin 3, Viaceslav Bohan 3, Ivan Brovka 3, Vladislav Donțov 3, Nikita Vailupov 3, Aleksei Ușal 2.

Manșa secundă se va juca pe 15 octombrie, la Minsk.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY