Veszprem a legitimat doi jucători ce au evoluat în sezonul trecut în Liga Națională!

0
6011

După două sezoane consecutive în care a disputat finala Ligii Campionilor, Veszprem caută să ridice pentru prima dată trofeul mult râvnit în noul an competițional. Maghiarii și-a completat lotul cu șapte jucători, cinci promovați din propria academie și doi aduși din străinătate, ambii evoluând în România în sezonul trecut.

Cei doi jucători transferați de Veszprem sunt Inal Aflitulin și Mirko Milasevic, foști componenți ai echipelor Minaur Baia Mare și Dinamo București.

Rusul Inal Aflitulin a plecat de gruparea din Maramureș din cauza problemelor financiare în luna decembrie, terminând sezonul la Bergischer HC, locul 12 din Bundesliga. Pentru Minaur, Aflitulin a fost o piesă de bază atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.

Al doilea jucător legitimat de Veszprem și care a trecut prin Liga Națională este Mirko Milasevic. Sosit în vara trecută, muntenegreanul nu a impresionat în tricoul lui Dinamo, pentru care a marcat de 27 de ori până în luna decembrie a anului 2015. Milasevic prinde transferul vieții, după ce înainte de Dinamo a mai jucat pentru Vojvodina, Steaua Roșie Belgrad și Buducnost.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY