Vasluiul, coșmarul Călărașiului

0
1069

hc_vaslui-steauaAflate în luptă directă pentru promovare în sezonul trecut, AHC Dunărea Călărași și HC Vaslui s-au întâlnit din nou sâmbătă seară, pe prima scenă handbalistică. La fel ca și în precedentele două partide, Vasluiul s-a impus, deși calculele hârtiei dadeau drept favorită formația lui Aihan Omer.

Gazdele abordau partida cu HC Vaslui din fotoliul de lider, postură pe care o obținuse în urma victoriei din urmă cu trei zile de la Turda. Și chiar dacă începutul meciului a fost favorabil gazdelor, care au condus cu 3-0 și 4-1, moldovenii au echilibrat partida rapid. Oaspeții au egalat la 5 în minutul 14 și s-au desprins în finalul reprizei până la trei goluri, 10-13, și a venit rândul lui Șania și compania să alerge după egalare.

Cu 12 minute înainte de final, echipa lui Aihan Omer a restabilit echilibrul, 18-18, dar patru minute mai târziul Vasluiul s-a desprins din nou pe tabelă (19-21, minutul 52). În minutul 55, gazdele au rămas fără Șania, care a văzut a treia eliminare, iar călărășenii nu au avut puterea de a scoate un rezultat favorabil în timpul rămas.

AHC Dunărea Călărași-HC Vaslui 23-24 (10-13)
AHC Dunărea Călărași: Șania 5 goluri, Zacaciurin 3, Gavriloaia 3, Săulescu 2, Nicolae 2, Bulov 2, Kumogorodsky 2, Brazhnyk 1, Tsap 1, Șoldănescu 1, Gurkovsky 1
HC Vaslui: M. Bujor 8 goluri, Hagiu 4, Soare 4, Bejinariu 2, Stan 2, Ignat S. 1, Cotinghiu 1, Ignat M. 1, Iacob 1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY