Vali Ghionea: „La echipa națională lucrurile au început să reintre în normal”

0
1270

vali ghionea wisla plock 14-15Vali Ghionea a avut încă un an bun pe plan profesional, care s-a încheiat cu victoria superbă de pe teren propriu, din Liga Campionilor, 34-31, în fața Barcelonei.

Anul 2014 i-a adus lui Vali Ghionea câteva victorii importante în tricoul Wislei, ultima chiar în fața Barcelonei, o formație ce are ca obiectiv an de an câștigarea Ligii Campionilor. De asemenea, extrema dreaptă a revenit în circuitul naționalei și speră să ajungă cu România din nou la un turneu final. „2014 a fost un an plin atât la echipa națională, cât și la cea de club. Au fost multe meciuri care mi-au oferit satisfacție, dar și multe în care am avut sentimentul că se putea mai mult. Dubla cu Suedia din play-off-ul Campionatului Mondial, de exemplu, unde puteam avea rezultate mai bune. În mare, sunt mulțumit de rezultatele din acest an, având în vedere că am reușit câteva victorii cu echipa de club împotriva unor echipe de top precum Barcelona, Veszprem sau Kielce, iar la națională lucrurile au început să reintre în normal. În 2015 aștept rezultate cât mai bune care să demonstreze că am progresat. Îmi doresc o calificare în Final Four-ul Ligii Campionilor, dar sunt realist și spun că este un lucru destul de greu de realizat, iar la națională îmi doresc să ajungem în elita handbalului mondial din nou și cred că acest obiectiv va fi realizabil în scurt timp.”, ne-a declarat Vali Ghionea.

Anul 2015 va începe în forță pentru Vali Ghionea și Wisla Plock, care se vor lupta cu Flensburg pentru locul al treilea, în ultima etapă a grupei B.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY