Vâlcea termină anul cu un succes

0
1708

Ultima partidă a Ligii Naționale a anului a avut loc luni seară, la Vâlcea, între HCM Rm. Vâlcea și ”U” Alexandrion Cluj. Gazdele s-au impus cu 26-20 (12-10), într-un meci a însemnat revenirea pe teren a Clarei Vădineanu după operația suferită în vară.

Începutul meciului a fost însă dominat de oaspete, care au avut 7-1 după 12 minute, profitând de jocul lipsit de idei al adversarelor pe faza ofensivă. Treptat însă Vâlcea și-a revenit, iar Ilina și Adespii au dus practic echipa în spate până la încheierea reprizei. S-a făcut 9-9 după un gol marcat de jucătoarea transferată de la Brăila și tot aceasta a adus echipa lui Constantin Ștefan pentru prima oară în avantaj, în minutul 26. Mai mult, la cabine vâlcencele au avut un avantaj de două goluri, 12-10, în condițiile în care au și irosit o aruncare de la șapte metri, prin Ilina, la 10-10.

Echilibrul s-a menținut încă zece minute, după care ardelencele au cedat complet. HCM-ul a rezolvat meciul pe fondul unui parțial de 8-0, desprinzându-se la 22-14, cu opt minute înainte de final. S-a terminat 26-20 și Vâlcea încheie anul pe locul 9, la două puncte de Ploiești, Craiova și Zalău, în timp ce Clujul rămâne cu patru victorii și ocupă poziția a 11-a după tur.

HCM Rm. Vâlcea-”U” Alexandrion Cluj 26-20 (12-10)
HCM Rm. Vâlcea: Băbeanu, Sîntămărean, Vălean (portari), Ilina 9 goluri, Adespii 7, Ani-Senocico 5, Bădiță 3, Simion 2, Craiu, Predoi, Stoicănescu, Cherăscu, Luca, Manda, Vădineanu
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Prodan, Măzăreanu (portari), Popa 4 goluri, Chintoan 3, Laslo 3, Paraschiv 2, Severin 2, Tetean 2, Vălean 1, Ivan 1, Vasiliu 1, Biriș 1, Dindiligan, Cânța, Boian
Aruncări de la 7m: 6/5, respectiv 6/5
Eliminări: Simion, Ilina, Manda, Vădineanu, respectiv Ivan, Popa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY