Vâlcea, la primul succes în deplasare

1
1642

muresul-valcea 14-15HCM Rm. Vâlcea a bifat primul succes de pe teren străin din acest sezon, 25-21 la Mureșul, în fața ultimei clasate. Vâlcencele au primit o replică bună timp de 20 de minute, după care s-a desprins pe tabelă.

Fără trei jucătoare, Șunea, Bucin și Tamaș, Mureșul nu a rezistat decât 20 de minute în disputa de pe teren propriu cu HCM Rm. Vâlcea. După un început echilibrat, Janina Luca a punctat pentru 8-9 în minutul 21, iar din acel moment oaspetele au pus stăpânire pe joc. Două minute mai târziu, Vâlcea s-a desprins la trei goluri, după golurile lui Luca și Bădiță, iar diferența s-a menținut până la pauză.

Echipa lui Gheorghe Covaciu a tras speranțe că poate reveni până minutul 41 (14-17), după care echipa lui Dumitru Muși și-a început desprinderea. HCM-ul a punctat șase ori consecutiv și a dus scorul la 14-23, iar până la final Mureșul nu a făcut decât să evite o înfrângere dureroasă. 21-25 și Vâlcea bifează primul succes afară.

Teodor Rad, președinte SC Mureșul: „Sunt tare dezamăgit. Acum este și un antrenor adevărat la echipă, e drept că am avut trei jucătoare accidentate. Trebuie să aducem jucătoare, nu mai rezistăm așa. Sunt jucătoare care nu ne ajută. Puteam să le batem la pas, dar nu poți cu patru jucătoare. A fost un arbitraj perfect, nici nu mă așteptam. Când ratezi cel puțin zece situații unu la unu, n-ai ce să mai zici. Noi am pierdut meciul acesta, nu l-a câștigat Vâlcea.”

SC Mureșul Tg. Mureș-HCM Rm. Vâlcea 21-25 (11-14)
SC Mureșul: Moloci 7 goluri, Nagy 3, Mrkic 3, Serediuc 3, Lazăr 3, Klimek 2
HCM Rm. Vâlcea: Ilina 5 goluri, Vădineanu 4, Adespii 4, Luca 4, Correia 3, Stoica 3, Predoi 1, Bădiță 1

sursă foto: Mircea Ilieș

1 COMMENT

  1. ” Acum este și un antrenor adevărat la echipă “… la cine se refera ??? ,,,ca ar fi interesat de aflat ce ” antrenor adevarat” avem noi, mai ales ca echipa e pe ultimul loc cu O ,( ZERO ) !!! PUNCTE !!!

LEAVE A REPLY