Vâlcea își conturează lotul pentru sezonul viitor! Florin Pera, noul antrenor

0
8357

HCM Râmnicu Vâlcea a anunțat ieri lotul pe care se va baza în noul sezon și antrenorul care va prelua echipa din această vară. Patru jucătoare de lot național au fost aduse de Vâlcea, împreună cu antrenorul Florin Pera, ce a pregătit pe Brăila în sezonul trecut.

Marija Petrovic (Vardar Skopje), Yuliya Dumanska (SCM Craiova), Andreea Pricopi (SCM Craiova) și Ana Maria Popa (CSM Roman) sunt cele patru jucătoare pe care Vâlcea a reușit să le transfere în vederea sezonului 2018/2019. Iar dacă ultimele trei sunt jucătoare bine cunoscute, Marija Petrovic este un pivot de 24 de ani, din naționala Serbiei, ce a evoluat în ultimele două sezoane pentru Vardar Skopje, finalista Ligii Campionilor.

Șase jucătoare nu se vor mai regăsi la Vâlcea și în sezonul viitor, respectiv Natasa Krnic, Sara Vukcevic, Marina Razum, Carmina Manea, Hermina Stoicănescu și Cristina Mitrache.

Totodată, Vâlcea a anunțat și noul antrenor principal. Acesta este Florin Pera, tehnicianul ce a pregătit în sezonul recent încheiat pe HC Dunărea Brăila și care a mai antrenat în trecut pe CSU Reșița, Mureșul Târgu Mureș, CSM Cetate Deva, CSU Neptun Constanța, CSM Roman și ”U” Cluj.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY