Vâlcea a oficializat cele șase transferuri ale verii! Cristina Neagu continuă la CSM București

0
9569

La câteva zile de la finalul sezonului, cele mai bune echipe din România, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, au oficializat mutări importante. Campioana a transferat șase jucătoare, cele de care se și vorbea de altfel de multă vreme, în timp ce vicecampioana a replicat prin prelungirea înțelegerii cu Cristina Neagu.

SCM Râmnicu Vâlcea a confirmat cele șase mutări de care s-a tot scris în ultima vreme. La campioana României vor evolua din sezonul viitor Marta Batinovic (portar, Buducnost Podgorica), Mireya Gonzalez (inter dreapta, Siofok), Kristina Liscevic (inter stânga, Esbjerg), Asma Elghaoui (pivot, Siofok), Mădălina Zamfirescu (centru, Debrecen) și Ana Maria Savu (inter dreapta, Kisvardai). În acest context, Florin Pera se va baza în campania de Liga Campionilor pe un lot de 18 jucătoare, după ce s-a despărțit de Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovic, Natalia Vasileuskaya, Maria Gavrilă și Andreea Pricopi.

La doar o zi de la oficializarea transferurilor de la Vâlcea, CSM București a replicat și a anunțat prelungirea contractului cu Cristina Neagu. Cea mai bună jucătoare a României a semnat un contract valabil pe un sezon.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY