Uwe Gensheimer a semnat cu PSG Handball pentru trei sezoane

0
2265

uwe gensheimer psgPSG Handball a realizat primul transfer pentru sezonul 2016/2017. Campioana Franței a ajuns la un acord cu Uwe Gensheimer, extrema stângă de 28 de ani, care a evoluat până acum în carieră doar la Rhein Neckar Lowen.

Gensheimer a făcut public săptămâna trecută faptul că nu-și va prelungi contractul cu Lowen, pentru care evoluează încă de la juniori, astfel că mutarea la PSG era ușor de anticipat. Campioana Franței l-a curtat intens de mai multă vreme și a ajuns la un acord cu neamțul de 28 de ani în vederea unui contract pe trei sezoane, ce va intra în vigoare începând cu vara viitoare. „Sunt mândru să mă alături lui PSG și sunt dornic să mă integrez într-un efectiv cu jucători senzaționali. Toată lumea știe cât de important a fost Lowen pentru mine mai ales că sunt născut în Mannheim. Dar după 13 ani superbi am decis să mă alătur unui alt proiect și oferta de la PSG îndeplinește criteriile pe care le vroiam. Mulțumesc conducerii pentru încredere.”, a afirmat Uwe Gensheimer.

Singurul trofeu pe care l-a cucerit Uwe Gensheimer în carieră este Campionatul European de juniori, în 2006. Individual, neamțul a fost desemnat golgheterul Ligii Campionilor în sezonul 2010/2011, sezon în care a fost și cel mai bun jucător al Bundesligii.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY