Uros Vilovski vorbește despre situația de la Minaur: „Vom încerca să terminăm campionatul cu fruntea sus și mândri de ceea ce am realizat!”

0
2428

Minaur impresionează, deși a rămas într-un efectiv redus. Băimărenii au disputat primele două partide din acest an în doar opt jucători și au avut prestații bune, pierzând greu la Timișoara și învingând categoric Ploieștiul.

Unul din jucătorii rămași și care a contribuit decisiv la victoria cu CSM Ploiești din ultima etapă este Uros Vilovski, pivotul cu cetățenie dublă, sârbă și maghiară. Decizia acestuia de rămâne la Baia Mare a fost destul de surprinzătoare, în condițiile în care restul străinilor au plecat pe rând de la echipă. De ce a rămas? „Cred că totul va fi în regulă. Toți cei care am rămas am primit asigurări că problemele se vor rezolva și ne vom bate la titlu. Din păcate, cei care au plecat nu au crezut în acest lucru. Nu știu dacă au luat o decizie bună sau nu, dar cei care am rămas vom da tot ce avem mai bun până la final. Spectacolul trebuie să continue. Atmosfera din cadrul echipei este bună, băieții sunt minunați și asta este principala noastră armă.”, ne-a declarat Uros Vilovski.

Dacă la începutul sezonului obiectivul era clar, câștigarea campionatului, acum elevii lui Petru Pop se limitează doar să dea totul și să câștige cât mai multe puncte până la final. „Anul trecut echipa a câștigat campionatul și Cupa, în acest sezon a câștigat Supercupa și putea să meargă mai departe în Liga Campionilor, însă conducerea nu a reușit să țină tot lotul și încet totul a început să se destrame. Acum vom încerca să dăm tot ce avem mai bun și să terminăm campionatul cu fruntea sus și mândri de ceea ce am realizat, indiferent de locul ocupat.”, spune pivotul de 31 de ani, care nu exclude să continue în Liga Națională și în sezonul viitor: „Totul este posibil!”

În cariera sa, Vilovski a mai trecut pe la RK Proleter Zrenjanin, MKB Veszprem, Montpellier HB și Balatonfuredi.

sursă foto: Deak Laszlo

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY