Una caldă, alta rece! CSM București părăsește Cupa EHF după ce a pierdut și la Minsk, Constanța s-a calificat în turul al treilea

0
3669

Astăzi au avut loc meciurile retur din cadrul turului al doilea preliminar al Cupei EHF, în care au fost implicate reprezentantele României, CSM București și HC Dobrogea Sud Constanța.

După ce a pierdut în Polivalenta bucureșteană cu 26-30, CSM București a sperat că poate întoarce soarta calificării la Minsk, în fața a 2000 de spectatori. Vicecampioana a condus până în minutul 54, însă a cedat în cele din urmă la final, 30-33, și părăsește competiția la fel ca și în sezonul trecut, în turul al doilea preliminar. Pentru CSM București au marcat astăzi Georgievski 5 goluri, Hrasnik 5, Robledo 4, Negru 4, Szasz 4, Onyejekwe 3, Ramba 2, Sampaio 2 și Rotaru 1.

Victorioasă ieri, 24-22, Constanța a câștigat și returul cu BSK Handball Elite, scor 27-24. Constănțenii merg așadar în turul al treilea al Cupei EHF și mai au un singur pas până la grupele competiției. Pentru echipa pregătită de Marko Isakovic au marcat astăzi Buricea 5 goluri, Toma 5, Cutura 4, Mladenovic 4, Nikolic 4, Crnoglavac 3, Rakcevic 1 și Vujovic 1.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY