”U” Jolidon Cluj sună adunarea

0
1458

Vacanța ia sfârșit și pentru ocupanta locului patru din sezonul trecut. ”U” Jolidon se va reuni marți în vederea noului sezon competițional, în ciuda faptului că în presă s-a vehiculat că fosta vicecampioană din urmă cu două sezoane este aproape de desființare, și va susține vizita medicală joi.

Chiar dacă incertitudinea a planat asupra formației din Ardeal, lotul clujencelor nu va suferi mari modificări. Conducerea clubului speră să se bazeze, în mare, și în noul sezon pe același grup de jucătoare. „Va începe un nou sezon pentru noi, va fi un sezon greu deoarece trebuie să ducem mai departe tradiția handbalului clujean. Încercăm să continuăm cu același lot, totul va depinde de bugetul pe care vom reuși să-l strângem. Sper ca în zilele următoare să vină veștile bune pentru echipă. Cert este că “U” Cluj nu moare !”, ne-a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al lui ”U” Jolidon.

Așadar, marți este programată reunirea echipei, iar joi va avea loc și vizita medicală. Formația condusă de Horațiu Pașca va susține un cantonament de pregătire, la Vatra Dornei, în perioada 13-20 iulie. Partidele amicale vor fi stabilite după tragerea la sorți a țintarului, de luni dimineață.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY