”U” Cluj s-a despărțit de Carmen Amariei!

1
5258

Carmen Amariei se desparte de ”U” Cluj după startul dezamăgitor din acest sezon. Conducerea clubului a decis rezilierea contractului cu antrenoarea de 38 de ani, care se afla pe banca tehnică din 2014.

”U” Cluj a plecat astăzi spre Roman, însă fără un antrenor principal. Carmen Amariei a confirmat miercuri seară despărțirea de gruparea ardeleană, pentru News.ro: ”Din păcate, în ultima perioadă am simţit că lucrurile merg în această direcţie. Eu nu pot decât să le mulţumesc că am putut să antrenez la Universitatea, am trăit doi ani alături de fete, iar unele au crescut sub ochii mei, atât ca şi oameni, cât şi ca sportive, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Sper că cine va veni să conducă echipa în locul meu să nu aibă aceeaşi soartă ca mine, care am muncit cât am putut de mult. Le mulţumesc celor care m-au susţinut, mai ales fanilor. Am primit vestea în această seară, mi s-a spus din partea Comitetului Director al secţiei de handbal de la Universitatea Cluj că se simte nevoia unei schimbări”, a declarat Carmen Amariei, pentru News.ro.

Momentan, conducerea clubului nu a anunțat înlocuitorul lui Carmen Amariei.

sursă foto: Silviu Cristea – Facebook U Cluj Handbal Feminin

1 COMMENT

  1. Nu-mi vine sa cred,aveam ceva ce incepuse sa functioneze in handbalul clujean si schimbam.Chiar am vazut si urmarit progresul acestei echipe si al jucatoarelor si eram impresionat.Cineva a gresit major,sa nu uitam de unde a luat Carmen Amariei echipa si unde este acum(la fel si jucatoarele).

LEAVE A REPLY