”U” Cluj a adus un centru din Spania, antrenor nou și șapte transferuri pentru Dacia Mioveni

0
1326

Curg transferurile pe bandă rulantă în Liga Florilor. ”U” Cluj a bifat încă un transfer, cel cu numărul șase, în timp ce Dacia Mioveni, una din favoritele la promovarea în prima ligă, l-a numit pe banca tehnică pe Gheorghe Covaciu și a adus șapte jucătoare până acum.

Ultimul transfer anunțat de ”U” Cluj este cel al centrului Judith Vizuete, o iberică în vârstă de 24 de ani, care vine de la Tenerife. Vizuete face parte din lotul lărgit al Spaniei și a evoluat, în afară de Tenerife, timp de cinci sezoane pentru Granollers.

Dacia Mioveni, una din favoritele la promovarea în Liga Florilor, se întărește considerabil. Conducerea clubului l-a numit pe Gheorghe Covaciu în funcția de antrenor principal și a realizat șase transferuri până acum. Două dintre acestea vin de la AHCM Unirea Slobozia, la fel ca și noul antrenor, Mădălina Toma și Alexandra Georgescu, iar alte trei sunt aduse de la echipe din Liga Națională: Cristina Boian (”U” Cluj), Cynthia Tomescu (Măgura Cisnădie) și Iulia Andrei (CSM Slatina). A șasea jucătoare care va ajunge în curtea Mioveniului este junioara Daria Porohniuc (inter dreapta), de la CSS 2 Baia Mare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY