”U” Alexandrion Cluj, Corona Brașov și HCM Roman debutează în cupele europene

0
1174

dana babeanuDupă HCM Baia Mare, alte trei formații românești vor debuta în acest sezon al cupelor europene la finalul săptămânii. ”U” Alexandrion Cluj, Corona Brașov și HCM Roman vor juca sâmbătă și duminică în Cupa Cupelor și Cupa EHF, iar misiunea cea mai facilă, la prima vedere, o are formația lui Florin Pera.

În Cupa Cupelor, România este reprezentantă în acest an de HCM Roman și ”U” Alexandrion Cluj. Romașcancele vor disputa ambele partide din turul al treilea pe teren propriu, cu suedezele de la Skuru. În schimb, ”U” Alexandrion va avea viață grea cu Radnicki, campioana Serbiei, care a furnizat o mare surpriză în preliminariile Ligii Campionilor, eliminând pe FC Midtjylland, participantă în prima ediție a Final Four-ului.

Corona Brașov va juca și ea în acest weekend, în Cupa EHF, în Slovacia. Echipa lui Bogdan Burcea va întâlni pe IUVENTA Michalovce, o mai veche cunoștință a handbalului românesc.

De asemenea, HCM Baia Mare va juca și ea în acest weekend, cu MKS Selgros Lublin, în Liga Campionilor. Programul meciurilor din cupele europene din acest weekend:

Sâmbătă, ora 17:00 – HCM Roman-Skuru IK
Sâmbătă, ora 18:30 – IUVENTA Michalovce-Corona Brașov
Duminică, ora 15:00 – MKS Selgros Lublin-HCM Baia Mare (Digisport)
Duminică, ora 18:00 – ”U” Alexandrion Cluj-WHC Radnicki
Duminică, ora 18:00 – Skuru IK-HCM Roman

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY