Turda vrea să răzbune înfrângerea de la București: „Motivare mai mare decât dorința de spăla rușinea nu există”

0
1315

HANDBAL MASCULIN:CSA STEAUA BUCURESTI-AHC POTAISSA TURDA, LIGA NATIONALA (22.08.2015)După un eșec usturător în capitală, Potaissa Turda dispută primul meci din această stagiune pe teren propriu, împotriva Dunării Călărași, echipă ce se deplasează fără un inter stânga de meserie. Șania și Vartic sunt accidentați, cel din urmă fiind operat de ligamente în cursul zilei de ieri.

Potaissa Turda vine după un meci dezamăgitor în capitală, în care a reușit contraperformanța de a înscrie doar trei goluri în primele 30 de minute cu Steaua. Președintele Flaviu Sâsâeac speră ca echipa să facă uitat acel meci printr-un succes în fața Călărașiului, formație pe care nu a reușit să o învingă în sezonul trecut în cele două meciuri disputate. „E meciul revanșei față de sine. După dezastrul de la Steaua, pe care noi îl numim accident, trebuie să și demonstrăm că lucrurile stau așa. Nu există alta variantă decât fiecare să dea tot ce are, de a demonstra că totul a fost un simplu accident. Cred că motivare mai mare decât dorința de a spăla rușinea nu există. Sunt jucători cu sute de meciuri în Liga Națională, cu prezențe în cupele europene și în echipele naționale, dar care și-au trecut în CV acea repriză neagră. Fiecare dintre ei va dori să o șteargă foarte repede și nu se poate decât câștigând niște meciuri. Călărașiul ne-a bătut de două ori anul trecut, e o echipă foarte bine pregătită, foarte bine așezată, dar jucăm acasă și cred că vom avea puterea să obținem cele trei puncte.”, ne-a declarat oficialul Turzii.

Dunărea Călărași nu a făcut cel mai bun meci în prima etapă, chiar dacă s-a impus la Galați, 24-23. Aihan Omer și-a pierdut însă un jucător important în acel duel, pe Victor Vartic, care a fost operat în cursul zilei de ieri la ligamente. În aceste condiții, echipa merge fără un inter stânga de meserie la Turda, Alin Șania fiind și el accidentat. „Sunt sigur că ne așteaptă un meci greu. Turda vine după un duș rece, iar noi la Galați n-am prins o formă sportivă foarte bună. Ne lipsesc interii stânga, Șania și Vartic, care sunt accidentați, dar vom face totul să jucăm bine și să câștigăm. Vartic a fost operat de ligamente ieri. Șansele în acest meci sunt 50-50. Cei de la Turda vor fi foarte determinați, la Steaua nu le-a ieșit un meci bun și vor încerca să-și refacă imaginea și moralul. Noi jucăm mai bine în deplasare și sperăm să o facem și de data aceasta.”, ne-a spus Aihan Omer înaintea acestui duel.

Partida dintre Potaissa Turda și Dunărea Călărași va avea loc joi, cu începere de la ora 18:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY