Turda s-a impus în derby-ul zilei! Steaua nu i-a dat nicio șansă Sucevei, Călărașiul nevoită să revină și etapa aceasta pentru a câștiga trei puncte!

0
3346

După ce Dinamo București a deschis etapa cu o victorie categorică, astăzi au avut loc alte trei partide interesante. Deși pe hârtie Turda-Odorhei era un duel ce promitea, cel mai interesant meci al zilei a avut loc la Iași, unde Călărașiul s-a impus la limită.

Iar dacă în fața Timișoarei a revenit de la minus opt, Dunărea Călărași a întors astăzi un deficit de șase goluri și s-a impus la limită la Iași, 28-27, după ce Poli a avut 24-18 cu mai puțin de un sfert de oră rămas din meci.

La Chiajna, Steaua s-a impus categoric în fața revelației din prima rundă, CSU Suceava. A fost 26-19, dar steliștii au avut un avantaj de 12 goluri pe tabelă, 25-12, într-o partidă ce a curs într-o singură direcție.

La Turda, deși se anunța un meci foarte tare, am avut o singură echipă pe teren. Potaissa a început în forță partida cu Odorhei, a condus cu 9-1, și problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment.

Rezultatele de până acum și programul partidelor rămase de disputat (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: ActionFoto.ro – Mircea Roșca

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY