Turda își joacă ultima șansă de a accede în play-off împotriva CSM-ului: „E absolut necesar să câștigăm”

0
1066

potaissa-poli 14-15Aflată la trei puncte în spatele locului opt, care duce în play-off, Potaissa Turda își joacă poate ultima șansă mâine, pe teren propriu, în compania CSM-ului din București.

Potaissa Turda țintește al treilea succes consecutiv pe teren propriu în Liga Națională, după cele cu Steaua și Timișoara, pentru a rămâne cu șanse în lupta pentru locul opt, ocupat în prezent de HC Vaslui. Pentru ardeleni, victoria este singura opțiune. „Este absolut necesar să câștigăm dacă mai dorim să visăm la play-off. Trebuie să ne revanșăm față de public, cu toate greutățile din acest sezon a rămas aproape de echipă, apoi trebuie să ne revanșăm față de noi, nu trebuie uitat că meciul tur l-am avut în mână, am condus la 5-6 goluri și a venit acel blocaj de zece minute, pe care l-am avut în mai multe meciuri din acest sezon și pe care vrem să-l avem acum începând cu minutul 61. E o echipă puternică CSM București, au făcut investiții majore, a venit Stavrositu în iarnă, care mereu ne-a pus probleme când era la Constanța, e un jucător cu experiență. Turda mai are patru meciuri acasă, cu primele patru clasate, la Suceava, unde multe echipe s-au încurcat, la Vaslui, un meci foarte important și un meci greu la Călărași. Pare un program accesibil, dar poate fi extrem de greu, însă poate fi cu ușurință și invers. Suntem destul de tari acasă, având și motivație după evoluția slabă de la Bacău, plus faptul că jucăm ultima șansă, vom da totul. Știm valoarea adversarului și știm că putem câștiga.”, ne-a declarat președintele Turzii, Flaviu Sâsâeac. La meciul cu CSM București, sala va fi plină, toate biletele fiind aproape epuizate. „Mai erau 20 de bilete astăzi. Va fi o sală arhiplină, care ne dă putere. Am pierdut doar șapte puncte acasă, sper să rămânem în aceeași cotă. Trebuie să legăm două victorii și vrem ca meciul cu CSM să fie începutul.”, a concluzionat președintele echipei.

Pentru partida de vineri seară, Horațiu Gal nu se va putea baza pe Răzvan Szopka și Alexandru Laslo, ambii nerefăcuți în totalitate după accidentările avute. Meciul dintre Potaissa Turda și CSM București va avea loc vineri, de la ora 17:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY