Turda își continuă parcursul perfect din 2018! Timișoara, victorie fără emoții la Focșani

0
2979

Potaissa Turda a ajuns la șapte din șapte în 2018 după ce miercuri seară a învins pe CSM București, 28-24, pe teren propriu. Tot miercuri, Timișoara a câștigat fără probleme la Focșani, 30-25, și revine pe podiumul Ligii Zimbrilor.

În fața unei săli arhi-pline care și-a încurajat favoriții pe tot parcursul meciului, Potaissa Turda s-a impus ieri, scor 28-24, în fața celor de la CSM București, în derby-ul etapei cu numărul 22 din Liga Zimbrilor. CSM-ul a marcat prima, însă Turda a reușit să revină pe tabelă și să preia conducerea (4-3, min 9) și nu a mai cedat până la final. Cu un public fantastic în spate, turdenii au continuat jocul bun pe atac și s-au desprins (7-4, min 14). Ionuț Irimuș a blocat poarta turdeană, iar Vlad Caba a scos portarul, atacând cu șapte oameni. Pe fondul jocului bun, atât pe apărare, cât și pe atac, Potaissa s-a distanțat și la cinci goluri (12-7, min 26). Primele cinci minute ale reprizei secunde au fost mai bune pentru oaspeți, care s-au apropiat la două goluri (15-13, min 35). „Ajutați” de poartă, turdenii s-au desprins din nou și au continuat să pună gol după gol pe tabelă (25-18, min 50). S-a terminat 28-24 și Potaissa Turda urcă pe primul loc al clasamentului, cu un parcurs perfect în 2018.

Tot ieri, Timișoara n-a avut nici cea mai mică emoție la Focșani, în ciuda faptului că Zlatko Daskaloski și Cristi Fenici au lipsit pentru bănățeni. Un meci decis practic între minutele 27 și 39, deoarece Poli s-a desprins la 21-11 după ce a marcat de nouă ori consecutiv în poarta gazdelor! Vuk Milosevic a fost cel mai bun marcator al disputei, cu șapte reușite.

Rezultatele etapei (click pe scor pentru marcatori) și programul partidelor rămase de disputat din această rundă:

sursă foto: Mircea Roșca – ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY