Turda întâlnește mâine pe Fyllingen într-o partidă transmisă online de TurdaNews!

0
7866

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, contra celor de al Fyllingen Bergen, într-o partidă care contează pentru manșa tur a sferturilor de finală din Cupa Challenge.

Antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, nu se va putea baza în partida de mâine pe Radu Lazăr și Răzvan Pavel, cei doi fiind accidentați.

Înaintea partidei de mâine, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Urmează meciul cu Bergen, una dintre cele mai puternice echipe rămase în competiție pentru Cupa Challenge. O echipă exactă, rapidă și cu jucători extrem de valoroși. Partenerii noștri de întrecere au avut alaltăieri ultimul meci din sezonul regulat, câștigând la scor meciul din deplasare, cu Notteroy, meci în care și-au arătat forța și valoarea încă din primele 10 minute ale jocului, când deja aveau 8 goluri avans, permițându-și astfel, în continuare, să menajeze jucătorii de bază pentru meciul cu noi. Condusă extrem de inteligent de centrul lor, Mario Matic, puternici și agresivi în apărare de unde recuperează foarte multe mingi care se transformă în contraatacuri soldate cu goluri ușoare, Fyllingen pleacă clar favorită în dubla manșă în care îi întâlnim. Cu toate astea, nouă ne-a prins bine până acum statutul de outsider, fiindcă ne-a ajutat să ne mobilizăm la maxim și să răsturnăm în dese rânduri calculul hârtiei. Am stat de vorba cu antrenorii, cu băieții noștri, cu mulți dintre cei care urmează să ne susțină din tribună sâmbătă și concluzia generala a fost că toată familia Potaissa este motivată și conectată la importanța meciului, iar eu știu că atunci când suntem așa, putem avea rezultate de excepție. Vă așteptăm în număr mare sâmbătă, să pornim vulcanul din sala Barițiu, să topim icebergul norvegian și să aducem primăvara la Turda, cu bucuria unei importante victorii care să ne dea speranțe de calificare!”

Norvegienii vor ajunge astăzi la Turda, urmând să susțină și antrenamentul oficial.

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Lituania, formată din Gytis Sniurevicius și Anduris Grigalionis. Delegat din partea EHF va fi sârbul Boris Vukasinovic.

POTAISSA Turda – FyllingenBergen este în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 18:00.

sursă text: turdanews.net
sursă foto: Mircea Roșca – ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY