Turda amână deznodământul semifinalei cu CSM București!

0
2655

Potaissa Turda rămâne în picioare în semifinala cu CSM București după succesul de astăzi, 29-27 (13-12). Ardelenii împing seria într-un meci decisiv, ce va avea loc luni seară în Sala „Rapid”.

Meciul de astăzi a început cu două apărări agresive, dar intensitatea a scăzut pe parcursul celor 60 de minute, fapt ce a și înclinat balanța în final.

Prima repriză a fost echilibrată, în care avantajul a trecut pe rând în dreptul fiecărei formații. La pauză, Turda conducea cu 13-12, după ce Rotaru și Savic au marcat ultimele goluri al reprizei, iar Iancu a apărat o aruncare de la șapte metri executată de Bondar.

În partea a doua s-a mers cap la cap până în ultimul sfert de oră. CSM București a egalat la constant pe parcursul primelor 15 minute, după care au urmat momente mai bune ale gazdelor. Thalmaier a făcut pe contraatac 24-21 în minutul 50, același minut în care Savic primea cartonașul roșu pentru a treia eliminare. Finalul a fost însă tensionat, oaspeții având posibilitatea de a egala, însă Varo l-a blocat pe Negru, iar Ștef a dat lovitura de grație, de pe semicerc, în ultimele secunde: 29-27.

Partida decisivă dintre cele două formații va avea loc luni seară, de la ora 18:00, în capitală.

sursă foto: Facebook Potaissa Turda – Mircea Roșca, actionfoto.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Potaissa Turda1329
CSM București1227

AHC Potaissa Turda

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY