Tricolorele, gata pentru meciurile cu Lituania și Belarus

0
1391

romania-serbia 2015 maneaDouă zile ne despart de primul joc oficial al naționalei din acest sezon competițional, cel cu Lituania, ce se va disputa la Râmnicu Vâlcea. Din păcate, din echipa noastră nu vor face parte Adriana Nechita, Camelia Hotea și Georgiana Ciuciulete, toate accidentate.

Echipa națională s-a pregătit la Podgorica pentru „dubla” cu Lituania (8 octombrie, Vâlcea) și Belarus (11 octombrie, Minsk) din preliminariile Euro 2016, acolo unde a obținut o victorie și de unde s-a întors însă cu două jucătoare accidentate: Georgiana Ciuciulete și Adriana Nechita. Dacă prima a suferit o contuzie la genunchi, extrema dreaptă a vicecampioanei României are o entorsă, la fel ca și Camelia Hotea. Jucătoarea Coronei Brașov s-a accidentat aseară și nu va putea evolua în aceste meciuri. „Am pregătit jocurile din preliminariile Euro, a fost o perioadă de pregătire bună. Din păcate, avem trei accidentări nefericite, Adriana Nechita, Camelia Hotea și Georgiana Ciuciulete. Abordăm cu încredere această dublă și sperăm să obținem două victorii. Nu se mai poate să aducem alte jucătoare acum, nu mai este timp să obținem viză pentru Belarus.”, ne-a declarat Bogdan Burcea, antrenorul secund al naționalei României.

Ieri, la Vâlcea, echipa națională a evoluat împotriva echipei de juniori LPS Târgu Jiu. Nu s-a contabilizat scorul, selecționerul Tomas Ryde urmărind să pună la punct ultimele detalii pentru duelurile din această săptămână. „Echipa din Târgu Jiu este foarte bine instruită, puternică, le mulțumesc pe această cale și îi felicit pentru nivelul la care joacă.”, a concluzionat Bogdan Burcea.

Lotul României pentru cele două meciuri: 
Portari: Ionica Munteanu (HCM Baia Mare), Diana Petrescu (SCM Craiova), Denisa Dedu (Corona Brașov)
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Ana Maria Tănăsie (HCM Baia Mare)
Interi stânga: Gabriela Perianu (HCM Baia Mare), Gabriella Szucs (HCM Baia Mare), Cristina Zamfir (Corona Brașov), Cristina Neagu (Buducnost), Eliza Buceschi (Thuringer)
Centri: Luciana Marin (HCM Baia Mare), Laura Oltean (HCM Baia Mare)
Interi dreapta: Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Patricia Vizitiu (HCM Baia Mare)
Extreme dreapta: Aneta Udriștoiu (HC Dunărea Brăila), Laura Chiper (Corona Brașov)
Pivoți: Oana Manea (CSM București), Crina Pintea (HC Zalău)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY