Trei puncte mari obținute de Steaua, sâmbătă dimineață! Dinamo a câștigat clar duelul cu Turda, Dunărea Călărași și Poli Timișoara au încheiat la egalitate

0
2794

Etapa a doua a returului Ligii Naționale a luat sfârșit sâmbătă, cu cele trei partide ce au avut loc la Chiajna, București și Călărași.

CSA Steaua a reușit să își treacă în cont a doua victorie consecutivă și tot a doua din istorie pe teren propriu în fața Odorheiului. Elevii lui Ovidiu Mihăilă au câștigat cu 30-27 sâmbătă dimineață la Chiajna, într-o partidă în care s-au remarcat Ivan Matskevich și Ionuț Georgescu, cel din urmă marcând de 14 ori!

Dinamo n-a avut milă de Turda, pe care a învins-o cu 39-23 (18-11). Bucureștenii au revenit pe primul loc al clasamentului și încheie anul cu un meci ce se anunță încins, pe terenul CSM-ului, în reeditarea finalei sezonului trecut.

Un meci foarte interesant s-a disputat la Călărași, unde Dunărea și Poli au remizat, 28-28, deși ambele echipe își puteau trece în cont victoria. În ciuda faptului că au arătat o altă atitudine decât în trecut și au făcut unul din cele mai bune meciuri ale sezonului, călărășenii au ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie și se află la șapte puncte de locurile de play-off. Pentru Poli a fost a treia remiză în ultimele cinci etape și este formația cu cele mai multe rezultate de egalitate din sezon, cinci.

Rezultatele complete ale etapei (click pe scor pentru marcatori):

sursă foto: csasteaua.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY