Trei jucătoare legitimate de Slobozia înaintea duelului cu Galați! Alina Ilie și-a prelungit contractul cu gruparea ialomițeană

0
12204

AHCM Unirea Slobozia a perfectat trei transferuri înaintea disputei de sâmbătă dimineață, cu CSU Danubius Galați. Sub comanda lui Gheorghe Covaciu a ajuns o rusoaică și o tunisiancă, dar și Cristina Mitrache, extrema dreaptă de la HCM Râmnicu Vâlcea.

În vârstă de 21 de ani, Cristina Mitrache a fost cedată de HCM Râmnicu Vâlcea sub formă de împrumut la Slobozia până în vară. Mitrache se va afla astfel la a patra formație din Liga Națională din carieră, după ce a mai evoluat, până la transferul la Vâlcea, la Sebeș și Cisnădie.

La linia de nouă metri, Slobozia a transferat-o pe Julia Chernova, un inter stânga de 26 de ani ce a evoluat în ultimele trei sezoane la Iuventa Michalovce. Rusoaica a evoluat pentru Slobozia în partidele de pregătire din iarnă și va putea juca pentru Slobozia pentru prima oară într-un meci oficial abia sâmbătă dimineață, în disputa cu Galați.

Slobozia și-a acoperit și postul de pivot, acolo unde se baza doar pe Yaroslava Burlachenko, prin aducerea internaționalei Mouna Jlezi, un pivot în vârstă de 27 de ani. Tunisianca a evoluat la precedentul Campionat Mondial, acolo unde țara pe care a reprezentat-o a terminat ultima.

De asemenea, conducerea clubului a anunțat prelungirea înțelegerii cu Alina Ilie pentru încă un sezon.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY