Tradiția continuă! Romanul câștigă din nou la Craiova

0
2224

Pentru al cincea oară consecutiv, HCM Roman s-a impus în deplasarea de la Craiova. Duminică dimineață echipa lui Florin Pera a câștigat cu 22-17 (13-8), după un meci fără istoric.

Romașcancele au fost în control total în Bănie și au obținut la final o victorie absolut meritată. HCM-ul a făcut o partidă mult mai bună, fiind echipa mai mobilă în apărare și care a găsit mai ușor drumul către gol. De asemenea, Tymoshenkova a câștigat detașat duelul cu portarii adverși, totalizând 17 intervenții.

Craiova s-a aflat în avantaj o singură dată, 1-0, fapt ce spune multe despre prestația fetelor Simonei Gogîrlă. Romanul s-a desprins rapid pe tabelă, Toskovic fiind inspirată pe început de meci, iar Tymoshenkova imbatabilă în multe momente. Iar scorul a căpătat astfel proporții nesperate, ajungând să fie chiar 11-4 în minutul 23 și doar câteva momente mai slabe ale oaspetelor au făcut ca oltencele să spere la un rezultat pozitiv la reluare, după ce la pauză scorul era 13-8.

Însă Craiova a continuat să evolueze slab pe plan ofensiv și la reluare și n-a putut astfel pretenții la un cel puțin punct. S-a făcut 16-8 pentru Roman în minutul 38 ca urmare a golurilor înscrise de Iuganu, Agrigoroaie și Stoleru, în timp ce la jumătatea reprizei Glibko majora diferența la nouă goluri, 18-9! Pe final oltencele au reușit să micșoreze din ecart, Zivkovic fiind în prim-plan, cu șase reușite. S-a terminat 22-17, un succes foarte important pentru Roman în lupta pentru un loc de cupă europeană.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Craiova817
CSM Roman1322

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY