Torstensson, Da Silva și Martin continuă la CSM București. Transferul lui Gullden, anunțat oficial

0
1842

da silva-martin-torstenssonCSM București a anunțat ieri ca a prelungit înțelegerile cu trei jucătoare străine, aduse la începutul acestui sezon. Linea Torstensson, Franca Da Silva și Carmen Martin vor continua și în sezonul viitor la gruparea din capitală, alături de cei trei antrenori, Mette Klit, Adi Vasile și Rasmus Rygaard Poulsen.

Mette Klit, antrenorul principal al echipei de handbal feminin CSM București, a semnat astăzi prelungirea contractului și va continua să antreneze echipa de handbal feminin CSM București pentru încă un sezon. La rândul lor, antrenorii secunzi Adrian Vasile și danezul Rasmus Rygaard Poulsen, au semnat astăzi o prelungire a contractelor pentru următorul an competițional.
Suedeza Linnea Torstensson, inter stâng în cadrul CSM București, medaliată cu argint la Campionatul European din 2010, câștigătoare a Cupei EHF 2011, MVP a Campionatului European din 2010, fiind declarată “Cel mai bun apărător al anului 2014”, a semnat astăzi inclusiv pentru anul competițional 2016-2017.
Extrema stângă CSM București, Fernanda da Silva, campioană mondială 2013 și câștigătoare a Cupei Cupelor cu Hypo Viena în 2013, va juca în continuare pentru CSM Bucuresti, contractul ei fiind de asemenea prelungit pentru următorul sezon, 2015-2016. Și Carmen Martin Berenguer, medaliată cu argint la Campionatele Europene din 2014 și 2008, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012 și Campionatul Mondial 2011, cea mai bună extremă dreapta a Campionatului European 2014 și a Campionatului Mondial 2011, va face parte din echipa CSM București pentru încă un an.
Pentru sezonul competițional 2015-2016, CSM București a semnat contractul și cu Isabelle Gullden, handbalista care a fost desemnată MVP-ul Campionatului European din 2011, având în palmares o medalie de argint (2010) și una de bronz (2014) la Campionatele Europene.
Reamintim faptul că la începutul acestui an, CSM București și-a mai asigurat din vară serviciile altor două mari jucătoare din Europa: Maria Fisker (Cea mai bună extremă stânga la Campionatul European din 2014) și Line Jorgensen (Cel mai bun inter drept de la Campionatul Mondial 2011).
Handbalistele CSM București au ca obiectiv câștigarea Campionatului intern și participarea în Final Four-ul Ligii Campionilor. Directorul General, prof. Constantin CĂLIMAN, spera că echipa, așa cum este construită ”va reuși să atingă obiectivul de performanță stabilit pentru sezonul următor. Ne dorim foarte tare o participare în Champions League și, de ce nu, în Final Four. Binențeles, o să ne străduim ca tot ce ține de noi – condiții de pregătire, logistică – să fie ireproșabile.”
sursă text și foto: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY