Tone Tiselj: “Pentru noi nu este decat inca un meci pentru ca noi am tot avut derby-uri”

0
1111

tone_tiseljHCM Baia Mare joaca maine in deplasare, in Bucuresti, in compania CSM-ului, in derby planificat de etapa 22 a Ligii Nationale. Vecine de clasament, cele doua adversare vizeaza ambele numai victoria in aceasta confruntare in care ascendentul moral castigat printr-un succes valoreaza cel putin la fel de mult cat punctele puse la bataie.


Derby-ul CSM Bucuresti – HCM Baia Mare deschide astazi etapa 22 din Liga Nationala. Ambele echipe au moral bun pentru confruntarea din 5 martie. Baimarencele au trecut cu 31-21 de HCM Ramnicu Valcea in etapa 21 a Ligii Nationale si au batut, tot la 10 goluri (34-24), campioana Suediei, IK Savehof, duminica, in Liga Campionilor. 

Pentru noi nu este decat inca un meci pentru ca noi am tot avut derby-uri: dupa intalnirea cu CSM avem un joc puternic cu Gyor si pe noi ne preocupa mai mult acum Liga Campionilor. In campionat mai vine si play off-ul, asa ca pentru noi nu meciul cu CSM este cel mai important acum”, a declarat Tone Tiselj pentru Emaramures. 

Echipa din capitala a savurat in etapa anterioara din Liga Nationala o victorie in extremis, 23-22, la Brasov, in compania Coronei. 

Sigur ca echipa din Bucuresti este un adversar puternic. Au fost investiti multi bani in CSM si nu evolueaza decat in Liga Nationala, asa ca ne asteapta cu interes, dar noi avem si alte lucruri de facut: sa reprezentam Baia Mare si Romania in Liga Campionilor!”, a mentionat Tiselj. 

Cele doua adversare sunt vecine in clasament, campioana fiind pe locul 1 in 60 de puncte, CSM-ul are cu patru puncte mai putin si este un loc mai jos in ierarhie. 

Ne-am antrenat bine, suntem pregatiti si cred ca va fi un meci bun“, a concluzionat antrenorul campioanei. 

HCM a plecat ieri dimineata spre capitala, in aseara a avut planificat un antrenament.

sursa text: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY