Tone Tiselj: “Fetele deja sunt niste invingatoare. Dar ce e important este ca vor sa obtina si mai mult!”

0
1074

tone tislej baia marePentru prima oara ajunse in grupele principale si, mai apoi, in sferturile Ligii Campionilor, baimarencele de la HCM au jucat in 2015 sapte partide in competitia continentala, reusind sa castige cinci dintre ele. In consecinta, Tone Tiselj a marturisit ca pentru el handbalistele de la HCM sunt niste invingatoare indiferent de rezultatul de maine, dar a admis si ca sportivele isi doresc sa obtina si mai mult.


HCM Baia Mare evolueaza sambata, 11 aprilie, incepand cu ora 14.00, in Volgograd, in compania Dinamo-Sinara. Este ultima partida care le desparte pe campioanele Romaniei de turneul Final Four, inca de la a doua lor participare in EHF Champions League. 

“Intai de toate vreau sa spun ca fetele au facut deja o treaba extraordinara. Pentru aceasta echipa, pentru acest club, este o performanta uluitoare faptul ca in acest an in Liga Campionilor am jucat sapte meciuri si am castigat cinci dintre acestea. Nu m-am asteptat la asemenea rezultate de la o echipa care a ajuns prima oara atat in grupele principale, cat si in sferturi. Asa ca din punctul meu de vedere fetele deja sunt niste invingatoare. Dar ce e important este ca vor sa obtina si mai mult!”, a declarat Tone Tiselj, antrenorul baimarencelor. 

Cele doua campioane se intalnesc in mansa secunda a sferturilor de finala ale EHF Champions League, dupa ce – in prima partida – romancele s-au impus in extremis cu 25-23. 

“Ne asteapta ultimul test daca putem merge si mai departe! Consider ca va fi un meci bun, am mai facut partide bune in deplasare, asa ca orice este posibil. Dartrebuie sa fim constienti ca Dinamo este o echipa puternica. A batut Vardar si stim cat de puternica e Vardar. Va fi un meci frumos si, repet, orice e posibil, a declarat slovenul. 

Oficialii meciului sunt Charlotte Bonaventura si Julie Bonaventura (din Franta) – arbitre, Predrag Pavicevic (din Muntenegru) – delegat EHF. 

Programul sferturilor: Viborg HK A/S – Buducnost 22-28, returul se joaca in 12 aprilie; Thuringer HC – Larvik 26-29, returul se joaca in 11 aprilie; HCM Baia Mare – Dinamo-Sinara 25-23, returul se joaca in 11 aprilie; WHC Vardar SCBT – Gyori Audi ETO KC 24-18, returul se joaca in 11 aprilie.

sursa text si foto: emm.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY