Timișoara, tot mai aproape de play-off

0
1666

Poli Timișoara a obținut al treilea succes consecutiv de la reluarea campionatului și este tot mai aproape de un loc în primele opt. Bănățenii au trecut cu 35-28 de HC Vaslui.

Poli a avut probleme serioase timp de 15 minute în fața formației lui Sandu Iacob, dar a reușit să redreseze situația la timp, taxând multe erori ale oaspeților.

Așadar, începutul a fost bun pentru Vaslui, care s-a stins însă treptat și Timișoara a putut pune stăpânire pe joc. Mihai Bujor marca pentru 7-3 în minutul 9 în inferioritate numerică și tot el refăcea această diferență două minute mai târziu, 8-4. Poli a început însă să recupereze treptat deficitul, a profitat de greșelile comise de vizitatori în atac în special și a egalat în minutul 22 la 11. Până la pauză alb-violeții s-au desprins la cinci lungimi, 17-12, momentele slabe ale Vasluiului continuând.

În partea a doua Fenici și compania au reușit să conserve rezultatul, gestionând cu mult calm avantajul obținut după primele 30 de minute, iar cel mai important eveniment din actul secund poate fi considerat cartonașul roșu primit de Păiuș, care l-a faultat dur pe Mihai Bujor. Ecartul de pe tabelă a crescut pe final și s-a ajuns la un maxim de opt lungimi, ultima oară 35-27, stabilit de Vlad Inișconi, aflat la primul gol în tricoul Politehnicii. 35-28 la final, un succes clar pentru elevii lui Pero Milosevic, pentru ca play-off-ul este tot mai aproape.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
SCM Politehnica Timișoara1735
CSM Vaslui1228

SCM Politehnica Timișoara

CSM Vaslui

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY