Timișoara întoarce seria cu Steaua și merge în semifinale!

0
1818

Poli Timișoara este formația ce completează tabloul semifinalelor Ligii Naționale masculine de handbal. Bănățenii au trecut de Steaua în meciul decisiv de la Chiajna cu 24-23 (13-7), într-o partidă în care s-au arătat 16 eliminări și trei cartonașe roșii. Poli revine de la 0-1 la general.

Timișoara s-a descurcat foarte bine și fără Chikovani, suspendat după cartonașul roșu primit în meciul trecut. Oaspeții au fost net superiori în prima parte a meciului, în care defensiva lor și linia de nouă metri au făcut diferența. Steaua a avut doar momente bune de joc, revenind de la 3-6 la 5-6, însă mult prea puțin, iar Poli a intrat la cabine cu un avantaj meritat de șase lungimi.

Situația se putea schimba brusc în debutul părții a doua a meciului. Timofte a desprins Timișoara la 14-7 pe tabelă, însă au urmat momente foarte bune ale Stelei. Matskevich a avut o serie de patru parade consecutive și gazdele au revenit la un gol în urma adversarilor, 13-14, scor la care Daskaloski l-a ghicit pe Grasu. În schimb, Ștefan și Lasica nu au iertat și Timișoara se distanța din nou pe tabelă, 13-16, iar gazdele își continuau cursa de urmărire. Finalul a fost unul nebun, pentru că deși Fenici a marcat pentru 19-14 în minutul 58, Steaua a avut șansa ei. Alb-violeții au rămas în doi jucători de câmp și steliștii au ajuns la minus doi pe tabelă cu un minut înainte de final, moment în care Daskaloski a avut o intervenție decisivă, pe contraatac, în fața lui Johannson. S-a terminat 23-24 în cele din urmă, ultimul gol al partidei venind în secundele de final și Timișoara merge în penultimul act unde va întâlni pe Dinamo București.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSA Steaua București723
SCM Politehnica Timișoara1324

CSA Steaua București

SCM Politehnica Timișoara

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY