Test reușit înaintea deplasării de la Rostov!

0
1966

Campioana României s-a impus clar în duelul cu danezele de la FC Midtjylland, 29-24, în ultimul meci de pe teren propriu din grupa principală a Ligii Campionilor.

Sala Polivalentă din București a fost neîncăpătoare la meciul ”tigroaicelor” contra lui Midtjylland. După eșecul de la Gyor, fanii echipei din București au vrut să le arate fetelor lui Helle Thomsen că le susțin necondiționat, așa că aceștia au făcut o atmosferă incendiară pe tot parcursul jocului.

Handbalistele de la CSM București au intrat mai greu în meci, reușind primul gol abia în minutul 5, prin Cristina Neagu. ”Tigroaicele” au avut viața grea cu danezele antrenate în trecut de Helle Thomsen. Nordicele s-au închis perfect în apărare, iar în atac au avut un joc exact, astfel că în unele momente acestea au condus și la 4 goluri diferență. Treptat, fetele de la CSM au echilibrat jocul și au reușit să intre la pauză cu un avantaj de un gol. Repriza a doua a avut un cu totul alt istoric. Campioana României a ieșit de la vestiare cu altă față, și-a dominat clar adversarul, mărind încet, dar sigur, diferența de goluri. Cristina Neagu (6 goluri) a avut o evoluție demnă de titlul de cea mai bună jucătoare a lumii, Amanda Kurtovic a punctat tot de 6 ori, iar Paula Ungureanu a închis poarta.

S-a terminat 29-24, iar CSM București  a acumulat 13 puncte și va disputa ultimul joc din grupa principală în deplasare, la Rostov, echipa cu care se luptă pentru poziția secundă în grupa condusă de unguroaicele de la Gyor (14 puncte).

Nu se gândesc încă la adversarul din sferturi

Campioana României este deja calificată în sferturile competiției, însă ”tigroaicele” nu și-au ales încă adversarul pe care l-ar dori în confruntarea care stabilește echipele care ajung în Final Four-ul de la Budapesta.

”Cu orice echipă vom juca sunt convinsă că vom face tot ce putem pentru a ajunge la Budapesta. Mai avem un meci, cel cu Rostov, ne vom concentra la aceea partidă, apoi vedem cu cine vom juca în sferturi. Chiar dacă vom juca împotriva celor de la Metz (nr- echipa la care va evolua de la vară), eu îmi doresc să le batem pentru că obiectivul este Final Four” – Gnonsiane Niombla, jucătoare CSM București.

Pentru CSM Bucureşti au marcat Neagu 6 goluri, Kurtovici 6, Hagman 4, Niombla 3, Gullden 2, Curea 2, Manea 2, Mehmedovici 2, Frafjord 1, Jorgensen 1.

sursă text: www.csmbucuresti.ro
sursă foto: Facebook Silhouettes Sports

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY