Tamas Ivancsik, cel mai bun marcator al Minaurului în Liga Campionilor. Cifrele campionilor în competiție

0
7991

HCM Minaur Baia Mare şi-a încheiat aseară parcursul în grupa D a Ligii Campionilor cu o înfrângere, scor 24-23 în urma partidei pe care a susţinut-o pe terenul elveţienilor de la Kadetten Schaffhausen. Echipa a jucat bine, în condițiile în care pe foaia de joc au fost trecuți doar 12 jucători, dintre care 3 au fost portari.

În grupa D, HCM Minaur a obținut nouă puncte (ocupând astfel poziția a patra) după ce a câștigat trei partide, a obținut trei egalui și a fost învinsă de patru ori. Din această grupă HC Motor Zaporozhye și Skerjn Handbold vor merge mai departe în playoff-ul pentru optimile de finală, câștigătoarea grupei urmând a fi stabilită în ultimul joc din această etapă când cele două echipe vor juca la Skjern. În urma victoriei de ieri, Kadetten Schaffhausen ocupă locul trei, în timp ce Elverum și Metalurg Skopje vor juca duminică pentru evitarea ultimului loc în grupă.

Cu siguranță în această campanie principalul atuu pentru echipa noastră a fost propriul teren, deoarece în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” s-au obținut mai mult decât jumătate din cele nouă puncte acumulate la finalul grupei. Pe propriul teren, HCM Minaur s-a impus împotriva celor de la Motor Zaporozhye (35-30) și Metalurg Skopje (21-20), iar cu Skjern a remizat, scor 28-28. HCM Minaur a suferit prima înfrângere de pe teren propriu chiar în ultimul meci jucat în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, 24-29 cu Elverum.

În deplasare, echipa noastră a obținut trei puncte, după victoria de la Skopje cu Metalurg, scor 21-23 și egalul de la Elverum, scor 28-28.

Campioana României a avut un golaveraj negativ (-4), după ce a primit 268 de goluri și a reușit să marcheze 264. Din lotul Minaurului, 15 jucători au reușit să marcheze cele 264 de goluri. Principalul marcator a fost Tamas Ivancsik (46 goluri), fiind urmat de Vladislav Ostroushko cu 36 de goluri, respectiv Marius Sadoveac, care a marcat 34 de goluri.

Au marcat pentru HCM Minaur:

 1. Tamas Ivancsik – 46 goluri
 2. Vladislav Ostroushko – 36
 3. Marius Sadoveac – 34
 4. Ivan Karacic – 24
 5. Inal Aflitulin – 22
 6. Daniel Bera – 19
 7. Ionuț Ramba – 18
 8. Uros Vilovski – 16
 9. Albert Cristescu – 15
 10. Alexandru Sabou – 9
 11. Cristian Ghiță – 6
 12. Viorel Fotache – 6
 13. Andrei Popescu – 5
 14. Mihai Bușecan – 4
 15. Bogdan Mihai – 3

Sursă text și foto: www.minaur.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY