Surpriză mare la Ploiești ! Slobozia se impune pe terenul CSM-ului !

1
3990

Obligată să joace două partide în doar două zile, CSM Unirea Slobozia a răsturnat joi seară calculele hârtiei și s-a impus pe terenul Ploieștiului cu 24-19. Echipa Victorinei Bora a pus astfel capăt unei serii de opt meciuri fără victorie în Liga Națională.

Deplasată la Ploiești după ce în urmă cu 24 de ore disputa meciul cu CSM București, de pe teren propriu, CSM Unirea Slobozia a reușit să furnizeze cea mai mare surpriză de până acum a campionatului. Oaspetele au profitat de un joc mult sub așteptări al prahovencelor și au plecat acasă cu toate cele trei puncte.

S-a plecat practic de la 2-0 pentru Ploiești, după ce Farcău și Tudor au marcat rapid pentru gazde. N-a fost însă un galop de sănătate pentru elevele lui Neven Hrupec așa cum se așteptau fanii și situația s-a schimbat radical în minutele următoare. Pavăl a adus Slobozia în avantaj pentru prima oară în minutul 13 și au urmat alte trei goluri consecutive semnat de oaspete, care au dus scorul la 8-4. Chiar dacă CSM-ul a continuat să joace slab, echipa gazdă a reușit să egaleze până la pauză, revenind în ultimele două minute de la 7-10 la 10-10, profitând de eliminarea lui Toma.

La reluare, Ploieștiul se desprindea la 13-11 după golul lui Preda și lucrurile păreau că intră în normal în Sala „Olimpia”. Doar că Slobozia și-a jucat șansa, Stoleru a fost imbatabilă în multe momente și oaspetele au întors încă o dată scorul, 13-15. Dmitrovic a egalat rapid cu o „dublă” la jumătatea reprizei, dar a fost ultimul moment în care Ploieștiul a contat în acest meci. Au urmat opt minute fără gol primit de Enescu și compania, care au înscris în schimb de cinci ori și s-au apropiat semnificativ de victorie. Finalul meciului a fost gestionat perfect de oaspete, au menținut ecartul de cinci lungimi și s-au impus cu 24-19, pentru prima oară după o serie de opt meciuri în care nu cunoscuseră gustul victoriei. Ploieștiul cedează așadar în premieră pe teren propriu și are în față un meci infernal, în compania vicecampioanei, iar podiumul este tot mai departe în acest moment.

CSM Ploiești-CSM Unirea Slobozia 19-24 (10-10)
CSM Ploiești: Tatalovic, Ifrim (portari), Dmitrovic 7 goluri (3 din 7m), Farcău 4, Tudor 3, Vasilescu 1, Preda 1, Tivadar 1 (din 7m), Shutska 1, Chiricuță 1, Bozovic, Gavrilă
CSM Unirea Slobozia: Ion, Stoleru (portari), Toma 10 goluri (7 din 7m), Enescu 4, Pavăl 4, Ilie 3, Ostase 2, Genkova 1, Marchidanu, Băcăoanu, Manoilă, Dragut
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 8/7
Eliminări: Dmitrovic, Tudor (2), Gavrilă, respectiv Pavăl, Toma, Băcăoanu, Ostase, Marchidanu, Ilie

1 COMMENT

  1. Meci aranjat, “COOPERATIVA” functioneaza intre CSM Bucuresti-Slobozia-CSM Ploiesti !!! RUSINE SA VA FIE!!!

LEAVE A REPLY