Suceava scoate un punct din deplasarea de la Odorhei

1
1374

CSU Suceava - HC Vaslui 14-15 tarzioruForma bună a Sucevei a fost confirmată în deplasarea de la Odorhei, de sâmbătă seară. Formația condusă de Petru Ghervan și Răzvan Bernicu a scos o remiză pe terenul formației harghietene, 23-23, egalând în ultimul minut de joc prin Davidovic.

Fără patru jucători, I. Tcaciuc, Petrea, Eros și Preda, și cu alți patru răciți, Suceava a scos un punct din deplasarea de la Odorhei și chiar a dominat în unele momente ale meciului. Gazdele, într-o vizibilă scădere de formă, ajung la trei partide fără victorie.

Suceava a început bine meciul și a avut 3-0 după doar cinci minute de joc, iar la scorul de 4-1 a irosit patru situații de unu la unu cu portarul advers. Chiar și așa, oaspeții și-au continuat evoluția bună și s-au desprins la patru goluri în minutul 20, 8-4, dar au avut un final de repriză slab, de care gazdele au profitat, iar cele două formații au intrat la cabine la egalitate.

În partea a doua a meciului s-a mers cap la cap, iar finalul a fost unul incendiar. Cu 12 minute înainte de final, sucevenii conduceau cu 20-18, dar au urmat 8 minute fără gol și Odorheiul, prin Mihalcea, de trei ori, și Rusia, a ajuns pentru prima oară la două lungimi în fața adversarilor (22-20). Sfârșitul meciului încins, în care Davidovic a egalat la 23 în ultimul minut de joc, iar gazdele, deși au avut 40 de secunde la dispoziție, nu au găsit drumul către gol, Kuzmanoski ratând șansa de a aduce victoria echipei sale.

Răzvan Bernicu, CSU Suceava: „E un rezultat pozitiv pentru noi, muncit. Veneam după victoria cu Vaslui și am obținut un nou rezultat bun. Ne prinde bine pentru moral acest rezultat, îi felicit pe băieți pentru efortul depus. Urmează pauză, e bine venită, avem destul accidentați.”

HC Odorhei-CSU Suceava 23-23 (11-11)
HC Odorhei: Mihalcea 7 goluri, Onyejekwe 5, Talas 3, Kuzmanoski 3, Majnov 3, Komporaly 2
CSU Suceava: Bursuc 5 goluri, Gavrilovic 4, Târzioru 4, Davidovic 4, Trifkovic 3, Costea 2, Burlacu 1
Aruncări de la 7m: 5/3, respectiv 3/0
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 7 x 2 min.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY