Suceava ia o gură mare de oxigen

0
1452

CSU-Suceava-Potaissa-Turda-14-15Primul din cele două meciuri importante rămase din acest sezon regulat, în partea de jos a clasamentului, a avut loc astăzi dimineață la Suceava. Gazdele s-au impus cu 31-29 în fața Stelei și ia o gură mare de oxigen pentru partea finală a campionatului.

Partida a fost sub semnul echilibrului pe toată durata ei, în condițiile în care Viorel Mazilu s-a putut baza din nou pe cei trei străini, dar și pe Juverdianu și Pîrîianu. Suceava a terminat în avantaj primele 30 de minute (16-15), după ce Sandu a înscris la ultima acțiune a reprizei, în care Steaua a condus pentru prima oară în minutul 20.

În minutul 33, Steaua a rămas fără Salinas, care a primit cartonașul roșu pentru trei eliminări, însă chiar și așa suspansul s-a păstrat până în finalul partidei. Bucureștenii au condus ultima oară cu 26-25, în minutul 52, iar o serie de patru goluri consecutive ale Sucevei a întors soarta partidei. Steaua a încercat să revină pe final, a ajuns la un gol în urma adversarilor, dar același Sandu a încheiat conturile definitiv, când mai erau opt secunde de joc. Scor final 31-29, iar Suceava obține o victorie foarte importantă pentru play-out, care îi dă speranțe la evitarea retrogradării.

CSU Suceava-CSA Steaua Alexandrion București 31-29 (16-15)
CSU Suceava: Marocico, Spiridon (portari), Burlacu 11 goluri, Tîrzioru 3, Petrea 3, Preda 3, Davidovic 3, Sandu 3, Olariu 2, Trifkovic 2, Bursuc 1, Tcaciuc, Popovici, Costea
CSA Steaua: Laufceac, Țenghea (portari), Georgescu 10 goluri, Corzo 6, Juverdianu 5, Nistor 3, Rudovic 2, Salinas 2, Pîrîianu 1, Arsene, Szoke, Vancea
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 4/2
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 6 x 2 min.
Cartonaș roșu: Salinas (trei eliminări)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY