Suceava a câștigat duelul nou-promovatelor!

0
2548

Două dintre nou-promovatele din acest sezon, CSU Suceava și CSM Făgăraș, s-au întâlnit în chiar prima etapă, pe terenul Sucevei. Echipa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei s-a impus cu 29-22, fiind în control total în disputa de miercuri seară.

Cu un joc bine organizat de Sasa Puljizovic, poate cel mai bun om al meciului, gazdele n-au avut prea mari emoții la revenirea pe prima scenă, chiar dacă au întâlnit o echipă care are câțiva jucători cu experiență în Liga Națională.

Echilibrul s-a rupt destul de rapid în disputa Suceava-Făgăraș, moldovenii desprinzându-se la trei lungimi pe tabelă în minutul 8, 5-2, pentru că mai apoi diferența să crească la 15-7. Până la pauză, Frățilă, de două ori, și Apolzan au redus din diferență și readuceau speranța în rândurile făgărășenilor, ducând scorul la 15-10.

Oaspeții s-au apropiat la patru goluri în partea a doua, însă nu au putut reduce și mai mult diferența, iar în final Suceava a lovit decisiv. De la 23-19, băieții lui Adi Chiruț au punctat de patru ori la rând și au încheiat conturile, debutând cu o victorie clară în cele din urmă în noul sezon al Ligii Naționale.

sursă foto: gazetasv.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSU Suceava1529
CSM Făgăraș1022

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY