Succes clar pentru CSM București la ultima partidă din 2018

0
7954

Echipa feminină de handbal a Clubului Sportiv Municipal București s-a impus în ultimul meci din 2018, scor 32-24 (14-13), în fața campioanei Germaniei BBM Bietigheim. A fost totodată și ultima partidă din Grupa D a Ligii Campionilor, dar și prilejul pentru fetele lui Dragan Djukic de a-și lua revanșa în fața lui Bietigheim pentru înfrângerea din tur.

Meciul disputat duminică seară nu avea nicio miză, pentru că indiferent de rezultatul înregistrat la final, configurația din Main Round nu se schimba cu nimic. Chiar și în aceste condiții, disputa a avut un ritm bun, iar fetele noastre și-au conturat victoria în repriza a doua.

„Tigroaicele” au început bine disputa cu Bietigheim, au condus cu 5-2 și 6-3, dar au cedat destul de rapid avantajul creat și chiar s-au văzut conduse după ce oaspetele au scos în permanență portarul pentru a avea superioritate numerică în atac. Totuși, situația de pe tabelă s-a inversat în ultimele trei minute, cu golurile semnate de Lekic, Hagman și Manea, iar la pauză CSM București avea un avantaj minim.
Dragan Djukic a găsit răspuns la tactica adversarelor și jocul a curs într-un singur sens în partea a doua. Cu Grubisic extrem de inspirată între buturi (47% procentaj final), CSM București a marcat multe goluri ușoare și inclusiv portarul croat și-a trecut numele pe lista marcatoarelor. S-a ajuns la un maxim de +9, stabilit de patru ori pe final, iar tabela s-a oprit în cele din urmă la 32-24.

Gyor, Thuringer și Krim, următoarele adversare ale „tigroaicelor”

În acest weekend s-a aflat și ultima formație care va evolua în Grupa Principală 2 din acest sezon al Ligii Campionilor. Pe lângă Gyor și Krim, fetele noastre se vor lupta și cu Thuringer pentru un loc în sferturile de finală ale competiției. Debutul este programat la finalul lunii ianuarie.

CSM București-SG BBM Bietigheim 32-24 (14-13)
CSM București: Ungureanu (4 intervenții), Grubisic (9 intervenții, 1 gol) (portari), Lekic (6 goluri), Neagu (5), Mehmedovic (4), Omoregie (3), Radicevic (3), Curea (2), Cvijic (2), Manea (2), Bazaliu (1), Hagman (1), Lazovic (1), Udriștioiu (1), Kurtovic
SG BBM Bietigheim: Eckerle (11 intervenții), Salamakha (portari), Loerper (5 goluri), Gustin (3), Kudlacz-Gloc (3), Lauenroth (3), Schulze (3), Van der Heijden (3), Woller (3), Ivancok (1), Braun, Malestein, Rozemalen

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY