Știința câștigă fără să strălucească

0
1207

stiinta-csu 13-14Știința Bacău a câștigat primul meci al sezonului, 26-24 la Suceava, însă a suferit teribil în încercarea de a obține cele trei puncte puse în joc. Principalul artizan al victoriei este Valeriu Erhan, care a închis poarta în partea a doua a meciului.

Fără cei doi sârbi transferați în această vară, Trifkovic și Davidovic, care nu au primit încă dreptul de joc, Suceava a făcut legea în prima repriză în fața unei echipe fără idei și cu o apărare visătoare. Târzioru a fost principalul om al gazdelor, cu șapte goluri în prima parte, care s-a încheiat cu scorul de 18-12.

În partea a doua, Mateo Garralda a mutat inspirat, trimițându-l pe Erhan în locul lui Grigoraș. Moldoveanul și-a făcut pe deplin datoria, primind doar șase goluri (cinci purtând numele aceluiași Târzioru), dintre care două din aruncări de la șapte metri ! Cu un asemenea aport, Știința a întors rezultatul și s-a impus cu 26-24, însă vicecampioana mai are foarte mult de muncă dacă vrea să câștige titlul în acest sezon.

CSU Suceava-Știința Bacău 24-26 (18-12)
CSU Suceava: Manea, Tcaciuc, Spiridon (portari), Târzioru 12 goluri, Bursuc 4, Eros 2, Tcaciuc 2, Popovici 1, Preda 1, Roban, Petrea, Alexa, Baleaev, Costea
Știința Bacău: Tamaș, Grigoraș, Erhan (portari), Bondar 8 goluri, Celestin 5, Pinnonen 4, Dospinescu 3, Rotaru 2, Tokic 2, Păunică 1, Johansson 1, Iancu, Vartic, Tărîță, Carali, Câmpan
Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 5/5
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 5 x 2 min.

sursă foto: desteptarea.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY