Steaua revine pe podium după zece ani de zile: „A fost un sezon peste așteptări!”

0
1976

Steaua București a câștigat medalia de argint în acest sezon, cea mai importantă performanță după o pauză de zece ani de zile. Roș-albaștri au devenit vicecampioni, învinși în finala cu Dinamo, 1-2 la general, însă per-total este un sezon peste așteptări.

Steaua a pierdut meciul decisiv al finalei pe teren propriu, în fața unei săli arhipline și a unei atmosfere frumoase, scor 19-22. Un rezultat frustrant pentru steliști, așa cum afirmă căpitanul Ionuț Georgescu, mai ales dacă ținem cont că în minutul 38 al partidei tabela indica 16-13 pentru elevii lui Ovidiu Mihăilă. „E frustrant, pentru că am fost la 15 minute de o performanță notabilă, având în vedere că în ultimii ani Steaua nu a avut un parcurs foarte exact și foarte consistent în Liga Națională. E frustrant că, într-un derby acasă, cu suporterii de partea noastră și țin să le mulțumesc pe această cale, nu am reușit să stăm concentrați 60 de minute. Îmi pare rău, am fost aproape, această finală din trei meciuri a fost echilibrată și ne-au lipsit 15 minute în ultimul meci sau norocul la loviturile de departajare în primul meci. Îi felicit pe ei că au câștigat, înseamnă că au fost mai buni. Țin să felicit toată echipa noastră pentru modul în care s-a comportat în acest an și pentru că am fost aproape să obținem un titlu ce ne stătea la îndemână. A fost un sezon peste așteptări, având în vedere ce loturi își făcuseră toate echipele. Noi ne doream să intrăm în primele opt, apoi să ne calificăm în semifinale, am vrut să o luăm pas cu pas. Am ajuns să jucăm finala, dar trebuie să ne mulțumim cu locul doi și cu revenirea în cupele europene”, ne-a declarat Ionuț Georgescu la finalul meciului decisiv cu Dinamo, de la Chiajna.

Prin disputarea finalei Ligii Zimbrilor, Steaua și-a asigurat revenirea în cupele europene după o pauză de șapte ani de zile.

sursă foto: Facebook Marian Cărăvan MC

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY