Steaua revine pe loc de play-off

0
1039

vancea steaua-turda 14-15CSA Steaua Alexandrion a ajuns la patru victorii în acest sezon competițional și revine pe locul al optulea, ultimul care asigură prezența în play-off. Echipa lui Viorel Mazilu a trecut astăzi de Suceava, 33-28, mai greu însă decât o arată scorul.

Soarta celor trei puncte a fost rezolvată în ultimele zece minute ale partidei. Țenghea a făcut un nou meci bun pentru Steaua, care a avut însă probleme în a-i anihila pe Târzioru și Trifkovic, cei doi interi ai Sucevei.

Gazdele au fost aproape în permanență la conducere pe tabelă și putea „rupe” jocul pe finalul primei reprize, la scorul de 13-10, atunci când a beneficiat de o dublă superioritate. Suceava a scăpat cu bine din acea situație grea și s-a apropiat la un gol până la pauză, 14-13, și a trecut în avantaj imediat de la reluare (17-16) după golul lui Davidovic. S-a mers cap la cap până în ultimele zece minute ale meciului, în care Steaua a înscris de cinci ori consecutiv și s-a desprins decisiv, 29-23. S-a terminat în cele din urmă 33-28, un succes important pentru gazde, care revin pe poziția a opta înaintea derby-ului de tradiție cu Dinamo.

Răzvan Bernicu: „A fost un meci de luptă, ne-am așteptat la asta. Diferența au făcut-o în ultimele zece minute, până la urmă jucătorii cu experiență au făcut diferența. Cu siguranță, se putea mai mult, dar mergem mai departe. Urmează un nou meci greu cu HCM și sperăm să facem un meci bun în primul rând.”

CSA Steaua Alexandrion București-CSU Suceava 33-28 (14-13)
CSA Steaua: Juverdianu 8 goluri, Salinas 7, Vancea 5, Corzo 4, Nistor 3, Georgescu 3, Rudovic 2, Ștefan 1
CSU Suceava: Trifkovic 9 goluri, Târzioru 8, Bursuc 3, Gavrilovic 2, Balaev 2, Davidovic 2, Burlacu 1, Popovici 1
Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 2/1
Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY